Tak for at du vil være en del af vores projekt!

FAQ

Hvis du har andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Din deltagelse gør en forskel, fordi du er med til at producere et stykke Danmarkshistorie. 100% Fremmed? er det første projekt i Danmark, der formidler personlige historier fortalt af tidligere flygtninge. Som deltager får du din stemme hørt, og du viser at der er mange forskellige fortælinger om at være menneske i Danmark i dag. Fortællingerne overleveres til Københavns Stadsarkiv, og baner således vej for en ny og mere repræsentativ historieskrivning.

Hvor og hvornår vi kommer til din by, kan du se under fanen “Danmarksrejsen”. Vi anvender dit portræt samt din tekst til udstillingen af projektet, på vores hjemmeside, samt på 100% Fremmed?s sociale medier (Facebook og Instagram). Alle lokale portrætter samt tekster bliver udstillet i den by, hvor billederne bliver taget samt vises i de næste byer, hvor udstillingen rejser til.

For at være deltager i projektet, skal du deltage i et interview samt være villig til at blive fotograferet. Dette sker inden projektet kommer til din by. Vi laver en individuel aftale med dig om ovenstående. Hvis du vil deltage i projektet, skal vi bede dig udfylde formularen herunder. Efterfølgende sender vi dig information om projektets forløb.

Udfyld venligst formularen nedenunder for at deltage​

Kontakt

Metropolis
c/o Københavns Internationale Teater

Refshalevej 163 A, 1
DK-1432 København K
Mail: projekt@kit.dk

Links

Kunstprojekt
Tidligere flygtninge
Kunstprojekt København

Nordea Fonden
Følg udstillingen på de sociale medier