Godt nytår!

Ligesom vi tager hul på et nyt år, tager vi også hul på et nyt kapitel af “100% Fremmed?”.

Og der kommer til at ske ting og sager i 2019. Vi skal rundt i hele landet og møde nye mennesker, der forhåbentlig har nogle spændende historier – mon ikke!

Som en platform for mennesker i Danmark med flygtningebaggrund kommer vi til at besøge 10 steder over hele landet, lige fra det brusende Vesterhav ved Esbjerg til Østersøens perle Bornholm. I øjeblikket er vi i fuld gang med at finde folk, der har lyst til at være med. Der kommer til at være fart over feltet, og vi har lagt ud i Horsens, hvor interviewene netop er gået i gang. Under punktet ‘Danmarksrejsen’ kan du finde ud af, hvornår vi kommer til en by nær dig!

Et andet nyt påfund til det nye år har du allerede fundet – vores nye blog!

Her vil du fremover kunne finde ekstramateriale om “100 % Fremmed?” i form af essays og interviews. På turen rundt i landet fortæller vi om, hvordan projektet udvikler sig – blandt andet vil vi tage jer behind the scenes, så I kan få et lidt anderledes indblik i, hvordan der ser ud bag kulissen. Både med hvilke overvejelser der ligger bag, og hvordan vi helt konkret arbejder på denne Danmarksrejse.

Derfor kan vi passende fortælle, hvem vi egentlig er:

Maja Nydal (yderst til højre) er fotograf og kurator. Hun har arbejdet med udstillingen siden 2015.

Louisa Blindbæk (anden fra højre) er projektkoordinator og undervisningsansvarlig, hvor hun står for workshops blandt andet.

Manilla Ghafuri (yderst til venstre) er tidligere deltager, som nu er oplægsholder og SoMe-ansvarlig. Hun er flygtet fra Afghanistan og er også aktiv for Rapolitics.

Anders Bille (anden fra venstre) er kommunikationsmedarbejder og er den seneste tilføjelse til teamet.

Derudover er Trevor Davies projektansvarlig og stifter af Københavns Internationale Teater.

Vi ser alle frem til at skrive et nyt kapitel sammen med jer i det nye år!

I 2019 håber vi på at bringe en ny dimension til samfundsdebatten ved at fremhæve nogle af de mennesker i Danmark, som har en baggrund, der er anderledes end de flestes.

Det er modige mennesker, som er klar til at stille op; som ønsker at dele deres refleksioner – og ikke længere blot være et tal i en statistik. Mennesker, som taler, så vi undgår, at de bare bliver nogle, som politikerne og debattørerne taler om.

I næste uge kigger vi tilbage på Hovedudstillingen og fortæller om, hvorfor netop Tivoli blev valgt som omgivelser til de københavnske portrætter. Hav det godt indtil da!

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn